29.08.2012 г. 09:33 ч.

"Къде е Маги?" е новият сериал на bTV

"Къде е Маги?" е новият сериал на bTV

Изчезването на 17-годишната Маги Табакова, дъщеря в заможното семейство Табакови – е събитието, което заплита интригата в новия сериал на bTV "Къде е Маги?".

Още в първия епизод на поредицата, която стартира тази есен в праймтайм, става ясно как са преплетени отношенията между различните персонажи в семейната крими драма. Три семейства – Табакови, Андонови и Илиеви, са се събрали, за да отпразнуват 43-я рожден ден на влиятелния предприемач Радослав Табаков (Георги Стайков). Най-голямата му дъщеря Маги (Евелин Костова) е подготвила специална изненада за юбилея. След края на празненството Маги и тримата й братовчеди – Георги (Борис Лазаров), Яна (Елизабет Марангозова) и Дими (Александър Недялков), настояват родителите им да ги пуснат на бар.

Когато Катерина Андонова (Параскева Джукелова) пристига да ги вземе по-късно същата вечер, заварва Дими да се бие с друго момче пред бара, а Маги е изчезнала. Намесва се полицията в лицето на следователите Полина Павлова (Вики Терзийска) и Андрей Чернев (Иван Бърнев). Семействата са обзети от истинска паника, когато са извикани да разпознаят предполагаеми вещи на Маги, открити в близката гора.

На специална предпремиера на първия епизод на „Къде е Маги?” беше представен и звездният състав на сериала, всички основни персонажи, както и екипът, който работи по продукцията.

"Къде е Маги?" поставя началото на втората вълна български сериали на bTV, която стартира тази есен в праймтайм. Сериалът е създаден по всички изисквания на модерното телевизионно кино и зрителите могат да очакват същото високо качество на продукцията, с което се отличават вече познатите на аудиторията сериали на bTV.

"Стратегията ни за производство на българско ТВ кино ще се разгръща и в бъдеще, още повече, че bTV се наложи като телевизията на българските сериали и е единствената, която успя да предложи толкова много и разнообразни проекти, с огромен успех сред зрителите, само за две години", коментира Апостол Пенчев, директор „Телевизионни програми” в bTV Media Group.

"Къде е Маги?" поставя много актуални проблеми, включително за взаимоотношенията между родители и деца и живота на тийнейджърите. Конкретната история, с която започва сериалът, е изчезването на една тийнейджърка от един купон. Но покрай тази история се разкриват много истини, които на пръв поглед изглеждат по различен начин”, сподели Мирослав Янев, продуцент bTV Studios.

КОМЕНТАРИ