07.12.2012 г. 12:24 ч.

Криско с ново видео - "Не дължа нищо"

Криско с ново видео - "Не дължа нищо"

Ново видео на Криско “Не дължа нищо” ще бъде качено в мрежата до няколко дни, съобщават новите издатели на звездата от Facing The Sun. Клипът е заснет преди месец и е със специалното участие на балет Магия и Мика Стоичкова.

Тези дни младият рапър се присъдини към каталога на младия български лейбъл, в чиито редици вече присъстват Ъпсурт и Лора Караджова.

„Отдавна беше време да се създаде единен синдикат на артистите, който да се грижи за общите ни интереси”, коментира Криско решението си да се присъедини към лейбъла и добавя: „Радвам се, че това вече се случва и с Facing The Sun ще работим заедно".

Кристиан Талев – Криско е роден на 11.05.1988 в София. Неговата кариера се разделя на две посоки – като изпълнител и като музикален продуцент. В амплоато си на изпълнител набляга върху хип-хоп звученето примесено с поп мотиви, а в създаването на песни за други изпълнители стилът е напълно новаторски с миксиране на поп, рап, денс и етно. Посещенията на неговата продукция в интернет надхвърлят 15 милиона.

Очаквайте премиерата на "Не дължа нищо" в сайта на bgtop40!

КОМЕНТАРИ